【Paragon x G’ Morning Coffee|創業啦!有獎問答遊戲💪🏻】

面對擁有「神邏輯」嘅老細或者同事,大家有無諗過脫離打工仔身份去創業呢?如果決定創業,你最想同前老細講嘅說話又係咩?而家留言話畀我地知,就有機會獲得豐富禮物!👇🏼做老細,最緊要精神兼頭腦清晰,今次Paragon聯同Community Member G’ MorningCoffee 送出5份免費精品咖啡套裝(價值約$780)及 5張$100現金卷,用香香咖啡幫大家提個神!

[全文閱讀]

【聖誕有禮🎉|送你一份微甜心意|免費造型蛋榚🍰】

不經不覺嚟到年尾,2020年對香港人嚟講,都係特別唔易過嘅一年;對初創企業家嚟講尤甚 – 要面對種種因疫症、社運因素而對生意造成嘅影響,壓力非同小可。一向支持本地企業及小生意老闆嘅我地,決定趁住聖誕,聯合觀塘區烘培店 Thelesuryhk 送出免費6″自選蛋榚(價值約HK$500),等大家可以喺佳節,放個靚鬆,享受一份微甜心意。

[全文閱讀]

【 Paragon Asia 新場即將登場!有獎問答遊戲 🎁】

都市人工作忙碌,想做到 work-life balance 的確唔易,嚟緊我哋將推出一個融合工作與身心健康概念主題嘅共享工作間💪🏻,以後大家一行出 office 就可以做運動喇!今次遊戲玩法好簡單,只要答啱以下問題同埋完成步驟嘅 10 位朋友,即有機會獲得 HK$500 超市禮券及一節訓練課程!

[全文閱讀]
Temp Paragon World

Paragon 影片新系列|Paragon 小世界・大夢想

創業對不少人來說是踏出夢想的第一步,而人們總愛說創業是孤獨的。但如果我們可以利用社群力量,讓不同的人產生協同效應,互助互利,形成創業生態圈,那會否是個不一樣的故事?如其單打獨鬥,我們會否能創造一個世界,讓有夢的人能聚首一堂,彼此交織出更大的夢?

[全文閱讀]

Paragon 創辦人說 X 3omehow Studio

Paragon 一直堅守一個簡單而又強力的理念:香港人,梗係要幫香港人。雖然三位創辦人都出身金融行業,對成立共享工作室的方向,未必能一步到位;但 Paragon 每個工作室的每個細節,從裝潢風格以至設備配套,三位都親身參與計劃,從不假手於人。

[全文閱讀]